Wildflowertray (per m2)

€ 0,00
Inclusief belasting

Let op! De Wildflowertray is alleen via onze dealers verkrijgbaar. 

De Wildflowertray is een tray van gerecycled HDPE. De tray is voorbegroeid met wel 6-10 verschillende soorten Sedum én een mix van diverse wilde bloemen. De plantjes groeien. Bij levering is de Wildflowertray altijd voor minimaal 95% begroeid. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden. De wilde bloemen mix creëert een geweldige look en verhoogde biodiversiteit op dak door verschillende hoogtes, bloeiperiodes en kleuren. Plaats altijd beschermdoek op je dak alvorens je groen dak te plaatsen. Deze bestel je eenvoudig mee met je bestelling!

Aantal

MATERIAAL 

De Wildflowertray is een tray van gerecycled HDPE. De tray is voorbegroeid met wel 6-10 verschillende soorten Sedum én een mix van diverse wilde bloemen. De plantjes groeien op een speciaal ontwikkeld substraat. Bij levering is de Wildflowertray altijd voor minimaal 95% begroeid. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden. De wilde bloemen mix creëert een geweldige look en verhoogde biodiversiteit op dak door verschillende hoogtes, bloeiperiodes en kleuren.

TOEPASBAARHEID 

De Wildflowertray is een kant en klare tray die rechtstreeks op het dak geplaatst kan worden voor een direct groen resultaat. Deze tray kan worden toegepast op platte en licht hellende daken met een hellingshoek tot 25 graden. Je maakt de trays eenvoudig op maat met een handzaag of reciprozaag.

LEVERING EN INSTALLATIE 

De Groen Dak Compleet - Wildflowertrays zijn per m2 te bestellen en hebben een afmeting van 45 x 49,5 cm per stuk. De afname is per m2. Er gaan 4,4 trays in een m2.

De installatie van de Wildflowertray is zeer eenvoudig. De trays kunnen aan elkaar geklikt worden.

ONDERHOUD

1 á 2 maal per jaar bemesten met onze speciaal ontwikkelde Groen Dak Compleet/ProMix mestkorrels. Zorg dat je 1 emmer meebestelt met je bestelling zodat je de eerste 2 periodes van mestkorrels voorzien bent!

Bedekkingsgraad:

95%

Gewicht droog:

12 kg/tray

 

53 kg/m2

Gewicht verzadigd:

18 kg/tray

 

80 kg/m2

Hoogte:

8,5 cm

Afmeting:

45 x 49,5 cm

Aantal trays / m2:

4,4 stuks

Aantal m2 per pallet:

12,5 m2

Aantal trays per pallet:

55

Afmeting pallet:

100 cm x 120 cm