Professionele training

Bij het aanleggen van een groen dak dien je rekening te houden met vele aspecten, zoals de dakbelasting, het type dak waar het groene dak op aangelegd word, de helling van het dak en uiteraard de veiligheid. Ook dient een groen dak op de juiste manier aangelegd te worden zodat er geen problemen ontstaan met de afvoer van overtollig regenwater en de voordelen van het groendak optimaal benut worden.

Wij organiseren professionele trainingen zowel voor hoveniers en andere professionals die reeds groene daken aanleggen als voor vakmensen die willen beginnen met het aanbieden van deze service. Tijdens deze verdiepende trainingen komen alle belangrijke (technische) aspecten aan bod. Ook als je al jarenlange ervaring hebt met het aanleggen van groene daken kan onze training toch nuttig en leerzaam zijn.

 

Professionele training op locatie

Wij organiseren professionele trainingen voor hoveniers en andere geïnteresseerden. Naast de verdiepende training kun je op locatie ook zien hoe groene daken worden gekweekt. De training op locatie heeft als voordeel dat je in levende lijve de verschillende producten kan zien en bekijken die we behandelen tijdens de training.

 

Professionele training via videoverbinding

Op verzoek kunnen we onze professionele trainingen ook online verzorgen middels een videoverbinding. Op deze manier kun jij (en eventueel je medewerkers) meedoen vanuit welke plek dan ook. Deze optie kan aantrekkelijk zijn voor bedrijven uit andere delen van het land of voor bedrijven met meerdere medewerkers.

 

Neem contact op voor meer informatie

Wil je zelf graag een verdiepende training volgen of organiseren voor je personeel?

Leuk dat je interesse hebt in onze professionele training! Neem contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

 

Professionele%20training.jpg