Bedankt voor je interesse in een groen dak!

Een groen sedumdak kent vele voordelen ten opzichte van een regulier pannendak of plat dak. Zo profiteer je bij een groen dak niet alleen van betere temperatuurbeheersing en verhoogde biodiversiteit, je ontlast dankzij de enorme waterberging die de sedumplanten hebben het riool ook nog eens aanzienlijk. Reden te meer voor gemeenten om subsidie te verstrekken op de aanleg van groene daken. 

De voordelen van een groen dak op een rij

De voordelen van een groen dak zijn o.a. waterretentie, luchtzuivering, een lagere omgevingstemperatuur, warmteregulatie, energiebesparing en biodiversiteit in de stad. Groene daken maken onderdeel uit van klimaatbestendig bouwen. Bovendien voelen mensen zich veel prettiger in een groene omgeving dan in een grijze.

 

Vul onderstaande gegevens in zodat we een scherpe offerte kunnen uitbrengen:

Na ontvangst van bovenstaande gegevens wordt bepaald of een huisbezoek vooraf noodzakelijk is. Gaat het om een groter project of een schuin dak dan komen wij altijd vooraf kijken.

Lees meer over de voordelen, de verschillende groene daken die wij leveren, de minimale voorwaarden waar je dak aan moet voldoen, aanleg- en onderhoudsinstructies en meer handige informatie op onze algemene informatiepagina.