Veilige betaling

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als je voor deze betaalwijze kiest kun je direct tijdens het bestelproces het geld via je eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits je internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteer je deze betaalmethode en word je automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van je bank.

Paypal

Online of mobiel: betaal waar en wanneer je maar wilt. Met een gerust hart online shoppen, omdat je weet dat je financiële én persoonlijke gegevens beschermd zijn.

Riverty – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)

Riverty voert voor www.groendakcompleet.be het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via Riverty ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan Riverty. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met Riverty? Ga dan naar de website van Riverty.

BanContact

Betaal snel en makkelijk met BanContact. Als je voor deze betaalwijze kiest kun je direct tijdens het bestelproces het geld via je eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits je internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteer je deze betaalmethode en word je automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van je bank.

Bankoverschrijving

Maak zelf veilig en vertrouwd de betaling handmatig over naar www.groendakcompleet.be middels een bankoverschrijving. Hoe dit werkt wordt in het bestelproces uitgelegd.

Klarna

Betaal snel en makkelijk met Klarna. Als je voor deze betaalwijze kiest kun je direct tijdens het bestelproces het geld via je eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits je internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteer je deze betaalmethode en word je automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van je bank.