Projectadvies

 

Groen Dak Compleet heeft ruime ervaring in het ondersteunen van projectontwikkelaars, architecten, calculators en werkvoorbereiders bij de voorbereiding van en het uitvoeren van bouwprojecten. Zo kunnen wij onder andere technische werktekeningen en BIM-modellen van onze producten leveren. Ook hebben we whitepapers beschikbaar met daarin overtuigende informatie voor je klant. Daarnaast organiseren we met enige regelmatig informatieve webinars over onze groene daken en kunnen wij indien gewenst ook professionele trainingen verzorgen.

 

Overzicht informatie

 

Technische werktekeningen

Ben je als architect, calculator, werkvoorbereider of projectontwikkelaar betrokken bij een project waarbij een groen dak gewenst is? Vraag dan een technische werktekening op van onze groene daken.

Lees meer

 

Building Information Modelling (BIM)

Op verzoek kunnen wij digitale 3D-modellen overhandigen van alle onderdelen van onze groene daken. Op deze manier kunnen onze groene daken eenvoudig worden opgenomen in bouwtekeningen.

Lees meer

 

STABU

Het complete assortiment van Groen Dak Compleet BV is beschikbaar binnen STABU. Zo maak je eenvoudig gedetailleerde aanbiedingen voor je klant en werk je snel scherpe offertes uit.

Lees meer

 

Whitepapers

Ben je in het voorstadium van een offerte of heb je extra overtuigende informatie nodig om je klant juist te informeren over groene daken? Download dan onze whitepapers.

Lees meer

 

Professionele training

Wij organiseren professionele trainingen zowel voor hoveniers en andere professionals die reeds groene daken aanleggen als voor vakmensen die willen beginnen met het aanbieden van deze service.

Lees meer

 

Technical webinars

In onze (technische) webinars behandelen we onder andere de verschillende groene daken uit ons assortiment, hoe je een groen dak moet aanleggen en hoe je deze dient te onderhouden.

Lees meer

 

Informatie aanvragen voor jouw project?

We helpen je graag verder met het uitwerken van je project. Neem contact met ons op en vermeld de specificaties van je project zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Contact opnemen

 

Projectadvies 4 web.jpg